Ak Parti İl Başkanı Atınç, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz ay içinde gerçekleşen kongreyle AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Atıç, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Antakya'da bir otelde gerçekleşen toplantıda konuşan Atıç, AK Parti teşkilatının Hatay'ın tüm ilçelerinde kongre sürecini tamamladığını ve genel seçim çalışmalarını başlattığını belirtti.

Kongrelerin partilerinde her zaman bir heyecan, tazelenme, bayrak değişimi olduğunu ifade eden Atıç, şöyle devam etti:
"Zinde ve heyecanlı teşkilat yapısıyla haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimin startını verdik. Parti yürüyüşümüz ve hareket sürecimizde basınımız her zaman bizim için meşale görevi görmüştür. Belki görevlerimiz, mesleklerimiz, önümüzdeki sıfatlar ve çatılar farklı olabilir, ancak ortak hedefimiz Hatay'a hizmet ülküsü ve bu millete hizmet sevdasıdır. Hatay'da genel seçimler noktasındaki çalışmalarımız kongreler de tamamlandığı için başlamıştır. Millete hizmet için AK Parti kervanı vardır. Bizler de Hatay'da teşkilatlanma anlamında yakından bilen, özünde bunu bu şekilde düşünen teşkilatız. Milletvekili aday belirleme sürecinde teşkilatımız işletilmesi gereken demokrasi kurullarımızın tamamını işletiriz ve bu şekilde aday belirleme sürecimiz tamamlanmış olur. Bugüne kadar hep öyle olmuştur. Temayül yoklamaları, kamuoyu anketleri ve toplum araştırmaları tamamlandıktan sonra genel merkezimizin belirleyeceği bir milletvekili sıralaması olmuştur.''
Toplantıya Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti ilçe başkanları ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA