Gökçek, paralel yapının yeni siyasi oyununu açıkladı

Paralel yapının CHP ve MHP'den meclise milletvekili göndermek istediğini söyleyen Gökçek " Paralel yapı CHP ve MHP'den parlamentoya milletvekili sokmaya çalışıyor. Ve tek başına bir grup oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Gökçek, paralel yapının yeni siyasi oyununu açıkladı
Gökçek, paralel yapının yeni siyasi oyununu açıkladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ülke TV'de yayınlanan 'Akşam Baskısı' programında önemli açıklamalar yaptı.

Canlı yayında gazeteciler Mehmet Acet, Orhan Miroğlu ve Ufuk Ulutaş'ın çeşitli konulardaki sorularını cevaplandıran Gökçek, paralel yapının seçim öncesi siyasi hesaplarına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.

CHP NİYE SEVİNİYOR Kİ?
Yunanistan'da seçimleri sol partinin kazanmasının ardından Kılıçdaroğlu'nun sevinmesine bir anlam veremediğini ifade eden Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

Böyle bir şey olabilir mi? Fıtrata aykırı bir olay. Olacak bir şey değil. CHP'nin üzerinden kaç seçim atlattık biz. Hangisinde böyle bir şey oldu. Türkiye'deki solla, bu solun zerre kadar alakası yok. Ama CHP niye seviniyor ki buna?

KILIÇDAROĞLU, CHP'Yİ SAĞA ÇEKİYOR
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'yi sağa çekiyor. Sağcı adaylarla konuşuyor. Kalkıp partinin içine getirmek istiyor. Bu adamlar solsa, solcularla alakası kalmadı demek. Şu anda CHP sadece paralel yapının ve beynelmilel güçlerin talimatı doğrultusunda iş yapıyor. Kılıçdaroğlu lafta sol diyor. Alttaki tabanı aldatmak için sol, öbür tarafa gelince paralel yapı ne derse o.

PARALEL YAPININ YENİ OYUNUNU DEŞİFRE ETTİ

Gökçek, paralel yapının yeni bir siyasi hesap peşinde olduğunu ifade ederken 'Şu anda paralel yapının yeni bir hazırlığı var. Paralel yapı CHP ve MHP'den parlamentoya milletvekili sokmaya çalışıyor. Ve tek başına bir grup oluşturmaya çalışıyor. Duruma göre hareket edecekler. Ya o partilerin içinde kalacaklar, ya da ayrılıp grubu olan yeni bir parti kuracaklar. Onun için CHP'nin hali perişan.' dedi.

BİRGÜL AYMAN GÜLER YİĞİT BİR HANIMEFENDİ

Birgül Ayman Güler'in CHP'den istifasını da değerlendiren Gökçek 'Fikirlerini tasvip etmesem de, CHP içinde Birgül Ayman Güler yiğit bir hanımefendi. O paralel yapıya karşı bir milletvekili. Diline geleni rahatlıkla söyleyebiliyor ve Kılıçdaroğlu'nu da iyi hırpaladı. Dedikleri doğru çıktı. Bir dik duruş sergiledi.' diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU, PARALEL YAPI NE DERSE ONU YAPAR
CHP'nin paralel yapıya teslim olduğuna dikkat çeken Gökçek 'Bana karşı adayı, sonradan öğreniyoruz ki paralel yapıyla anlaşarak getirmişler. Onu getiren kişi, eski bir Anap milletvekili ve paralel yapıcı bir isim. Onu getirdi ve koydu. Kılıçdaroğlu şu anda istediği kadar, özgür hareket etmek istesin; öyle bir şansı yok. Emir demiri keser. Paralel yapı ne derse onu yapar. Gram dışına çıkamaz. Şu anda paralel yapıya teslim oldu.' şeklinde konuştu.

CHP NEDEN SESSİZ?

Melih Gökçek, Ülke tv ekranlarında paralel yapının binlerce kişiyi dinlediği ve CHP'nin de dinlenmesine rağmen sesini çıkarmamasının altında sadece ortaklık olmadığı, CHP'nin yeni skandallardan yeni kayıtlardan korktuğunu söyledi.

Gökçek, ayrıca Deniz Baykal'a aynı komplonun yapıldığını ama ona rağmen CHP'nin paralel yapıyla ilgili açıklama yapmamasını manidar buluyorum dedi.

FRANSA'DAKİ SALDIRILAR


- Ben Fransa'daki saldırının altında MOSSAD'ın olduğundan eminim. Çünkü Filistin tasarısı meclisten geçti ve İsrail bunlara bir mesaj vermek istedi. Bunu yaparken de İslamofobiyi tetikleyerek yaptı. Fransa'da ortaya çıkmasının sebebi de Fransa Avrupa'da en fazla müslümanın yaşadığı ülke olmasıydı.

- Beni tehdit ettiler. İsrail gazetelerinde bana karşı manşetler atıldı. Kınamaya başladılar Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

- Türkiye artık eski Türkiye değil. Bugün sayın cumhurbaşkanıyla beraberdik Somali'deki insanlarla beraberdi çok mahsun bir durumda Somali'ye yardım etmemiz gerekir diyor. Oraya on bin konut yaptırmalıyız diyor. Bunu hazmedebilirler mi?

"ABD ERDOĞAN'I DÜŞÜREMİYOR ÇÜNKÜ..."


- Kaç defa ben Melih Gökçek olarak bir olay oluyor ve ben bile diyorum ki bak şimdi sayın cumhurbaşkanımızın başına bir şey olacak diyorum ve tam tersi oluyor hayta tedbil oluyor. Bu Sayın Erdoğan'ın meziyeti de değil Allah'ın takdiri.

- Biz İsrail düşmanı değiliz. Biz İsrail politikalarının düşmanıyız. Biz Siyonizmin düşmanıyız. Bizim için Amerika düşman değil. Bizim için politikaları düşman.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZMİNAT KAZANDIM

Geçtiğimiz günlerde ben bir tazminat kazandım ve Tweet attım dedim ki ne yapalım bu parayla bilseniz neler geldi neler. Sonra dedim ki sizi yormayayım kaymaklı kadayıf dağıtacam dedi. Sonra arkasından Sayın Özhaseki aradı dedi ki "ben de tazminat kazandım bu kadayıf sucuksuz gitmez ben sana 200 kilo sucuk göndereyim beraber dağıtalım" dedi.

ANKARA BOĞAZI İÇİN İLK KAZMA


Ankara Boğazı için bu yıl ilk kazmayı vurmayı düşünüyoruz. Ama baksanıza sadece orman çiftliği için 41 dava açtılar kesin bu iş için de dava açacaklar.

BEYAZ GAZETE