Aydın'dan Kısa Kısa

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Yüksekokulu, Söke Meslek Yüksek Okulu ve Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nun müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Çetin görevini devretti.

Devir törenine katılan ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Çetin'e okullara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni müdürler Yrd. Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl'a, Yrd. Doç. Dr. Kamil Bircan'a ve Yrd. Doç. Dr. Emine Şen'e yeni görevlerinde başarılar diledi.
Öte yandan ADÜ Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Necdet Dağdelen de törenle görevini Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman'a devretti.
- SGK Aydın İl Binası inşaatında inceleme
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğlu, yapımına başlanan SGK il binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Kocaoğlu'nu bilgilendiren yüklenici firma şantiye şefi Ekrem Hayri Nural, SGK binasını Aydın'a yakışır bir şekilde, belirtilen süre içerisinde tamamlayarak 5 Mart 2016 tarihinde teslim edeceklerini söyledi.

Kocaoğlu "İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. SGK Aydın İl Müdürlüğü de yeni binasında daha güzel imkanlarla Aydınlılara daha kaliteli hizmet verecek" dedi.

- Karpuzlu Belediyespor'da şampiyonluk sevinci
Aydın 1. Amatör Küme 4. Grubu ilk sırada tamamlayan Karpuzlu Belediyespor, Süper Amatör Lig'e yükseldi.
Karpuzlu Alinda Şehir stadında dün Kardeşköyspor'u konuk eden ve maçı 1-0 kazanan Karpuzlu Belediyespor'da taraftar, futbolcu ve yöneticiler maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: AA