CHP'li belediyeden bir skandal daha

CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde işçi skandalı patlak verdi. Belediye Başkanı Şükrü Genç'in, Temizlik İşleri Müdürü ve yardımcısı üzerinden temizlik işlerinde çalışan işçileri tehdit ettirdiği iddia edildi.

CHP'li belediyeden bir skandal daha
CHP'li belediyeden bir skandal daha
Şişli Belediyesinde Mustafa Sarıgül'ün Başkan Hayri İnönü'yü tehdit etmesinin ardından şimdi de Sarıyer Belediyesi'nde işçi skandalı patlak verdi.

Sadece adında halk kelimesi geçen CHP yine bir skandala daha imza atarak işçiye bakışını gözler önüne serdi. Sözde işçi dostu olarak geçinen CHP, Sarıyer'de temizlik işlerinde çalışan taşeron işçileri tehdit etti.

SENDİKALI OLURSANIZ İŞİNİZDEN OLURSUNUZ

Daha önce adı bir çok skandala karışan CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in, Temizlik İşleri Müdürü ve yardımcısı üzerinden temizlik işlerinde çalışan işçileri tehdit ettirdiği iddia edildi. Daha iyi şartlarda yaşamak için anayasal hak olan sendika kurmaya karar verdiklerini belirten işçiler belediyenin bunu öğrenmesi üzerine tehdit edildiklerini vurguladılar. "Bazen telefon ediyorlar bazen de birebir gelip amirler tarafından, sendikalı olma işinden vazgeçin yoksa işinizden olursunuz" diye tehdit edildiklerini belirten işçiler "Belediye işi gücü bıraktı temizlik işlerinde üç kuruşa çalışan işçilerle uğraşıyor" yorumunu yaptılar.

BİZE DESTEK VERDİ DİYE BÖLGE AMİRİNİ GÖREVDEN ALDILAR


İşçiler tehdit skandalının yanı sıra sendikalı olma kararlarının ardından kendilerine destek olan Temizlik İşleri Bölge Amiri'nin de belediye tarafından görevden alındığını öne sürdü..

"SİZ AK PARTİLİSİNİZ BURAYI KARIŞTIRMAK İSTİYORSUNUZ"

CHP'li Sarıyer belediyesi işçileri tehdit etmekle kalmadı bir de iftira attı. Tek amaçları daha iyi şartlarda yaşamak olan işçilerin haklarını vermeyen belediyenin işçilere bir de "Siz AK Parti'lisiniz burayı karıştırmak istiyorsunuz" diyerek suçlamalarda bulunduğu belirtildi...