Kazanlı Muhtarlar Başkanını Seçti

Kazan Muhtarlar Derneği’nin birinci olağan genel kurulu yapıldı.


Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısına Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Sıtkı, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Günhız, Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Kamil Kuşdoğan ve çevre ilçelerden muhtar derneklerinin temsilcileri katıldı.

Divan başkanlığını Keçiören Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Dinçer'in yaptığı genel kurulda gündeme alınan 8 madde görüşülerek karara bağlandı. Tek liste olarak girilen seçimlerde mevcut başkan ve Kışla Mahallesi Muhtarı İsmail Çetin yeniden seçildi. İsmail Çetin 3 yıllığına Kazan Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yürütecek.

Yeniden başkan seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan İsmail Çetin muhtarların sorunlarının takipçisi olacağını ve her platformda dile getireceğini söyledi.

Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde söz alan Kaymakam Murat Duru Kazan'ın bilinen bir ilçe olduğunu belirterek, “Görev yaptığım ilçeleri sayarken şimdi Kazan’dayım dediğimde Kazan’ı inanın herkes biliyor. Bu tanınırlık neden kaynaklanıyor, hizmetleriyle, gelişmesi ve kentleşmesinden kaynaklanıyor. Daha önce görev yaptığım ilçelerde muhtarlarımızla toplantılar yapacağımız bir salon bulamazdık. Ama Kazan’da ne tür toplantı yapmak istersek ona uygun mekan var” dedi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk de Kazan’da gelişim ve değişimde muhtarların çok büyük katkısı olduğunu belirterek, belediye olarak ilk 5 yılı alt yapı ile, sonraki beş yılı üst yapı ve tesis yatırımlarıyla geçirdiklerini, gelecek 5 yılda da spor, sanat ve kültürün başkenti sloganıyla çıktıkları yolda muhtarlarla birlikte daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA