Mavi Kapaklar Sokak Hayvanları İçin Mamaya Dönüştü

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneğince başlatılan ve 4 yıldır sürdürülen “Kapakları, Kutuları Topluyoruz, Engelleri Aşıyoruz” kampanyasında bu yıl elde edilen 1,5 ton kapak hayvan mamasına dönüştü.

Mavi Kapaklar Sokak Hayvanları İçin Mamaya Dönüştü

Toplanılan 1,5 ton kapak karşılığında firma, Cem evine 375 kilogramlık kedi ve köpek maması gönderirken alınan mamalar Didim Belediyesine teslim edildi.
Didim’de Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneğince başlatılan ve Engellilere yönelik olarak 4 yıldır sürdürülen “Kapakları, Kutuları Topluyoruz, Engelleri Aşıyoruz” kampanyasında bu yıl elde edilen 1, 5 ton kapak hayvan mamasına dönüştü. Firmayla yapılan görüşmelerde neticesinde her biri 15 kg denek gelen ve toplamda 375 kg’ye ulaşan 25 adet kedi ve köpek maması Cem evine yönetimine teslim edildi. Didim Cem evi derneği Başkanı Hasan Dikçe, “Bu yıl Engelliler için yaptığımız kampanyanın bağış şeklini değiştirerek sokak hayvanları yararına mamam olarak firmadan teslim aldık. 1i5 ton kapak karşılığından 25 adet hayvan maması gönderildi. Bunları bizler belediyeye teslim edeceğiz ve sokak hayvanlarına bu şekilde katkı sunmaya çalışacağız. Bu kampanyamız bu şekilde devam ediyor. Kampanyamızı envayi türde kapak ve plastik şişe olarak toplanması noktasından devam edecek. Bunu da belediyemize telsim edeceğiz” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da kampanyanın güzel bir çalışma olduğunu ve bu yıl sokak hayvanları noktasında çalışma bunun bağışlanmasının anlamlı olduğunu söyledi.

Başkan Atabay çalışmanın takdire şayen olduğunu belirterek katkı sağlayanlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA