'Hadi ordan zevzek'

Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Charlie Hebdo dergisinin insanların kutsal değerlerine hakaret etmesini eleştirerek "Böyle özgürlük olmaz hadi ordan zevzevler" dedi.

'Hadi ordan zevzek'
Ersoy Dede'nin hazırlayıp sunduğu Bıçak Sırtı'nda Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırı ve saldırı sonrası körüklenen islamofobi konusu masaya yatırıldı.

Programa konuk olarak katılan Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş,Fransız mizahi ile Türk mizahı kesinlikle uyuşma imkânı olmadığını belirterek batı mizahının çok soğuk olduğunu söyledi.

Kızıltaş Charlie Hebdo dergisinin adını duyurabilmek adına insanların kutsallarına saldırıldığını bu saldırının sadece islama değil hiristiyan ve yahudileri de kapsadığını ifade etti.

HADİ ORDAN ZEVZEK

Bilinen Avrupa politikacılarının hepsinin bu derginin hedefinde olduğunu belirten Kızıltaş 'Derginin tepe noktasındaki insanların hayata bakış noktaları anarşist. Biz her ne yaparsak doğrudur. Biz ne yapıyorsak siz savunmak zorundasınız. Bu bizim ifade özgürlüğümüz diyorlar. Hadi ordan zevzek! Başkasının kutsalına hakaret etmek başkasını rencide edici davranışta bulunmanın özgürlükle ne alakası olabilir. Özgürlüğün genel tanımı ne idi? Benim özgürlüğüm senin özgürlüğünün başladığı yerde biter' dedi.