Burhaniye’ De Fırınlara Zabıta Denetimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçedeki ekmek ve simit fırınlarını denetledi.

Burhaniye’ De Fırınlara Zabıta Denetimi
Burhaniye Belediyesi Zabıta ekipleri, halkın güvenli ve sağlıklı gıda tüketmesi için imalat yapan iş yerlerine denetimleri artırdı.
Denetimlerde, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığının yanı sıra, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, yangın söndürme tüpü olup olmadığına da bakılıyor. Fiyat tarifesinin bulunup bulunmadığını da araştıran ekipler, çalışanları sigortalı olup olmadığı da araştırılıyor.

Sofralarımızın vazgeçilmezi olan ekmek tüketimi konusunda titiz davranan ve bu konu hakkında denetimlerini sıkı tutan Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri takdir topladı. Burhaniye’de bulunan bütün ekmek ve simit fırınlarını denetleyen ekipler, kurallara uyan işletmecilere teşekkür ederken, eksiklikleri bulananları da uyardı. Denetimlerin devam edeceğini anlatan Zabıta Müdürü İsmail Aktaş,”Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için iş yerlerine denetimlerimizi rutin olarak yapıyoruz. Özellikle gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık veriyoruz Belirli programlar halinde denetimlere devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA