İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ünaldı İçin Veda Yemeği

Yaş haddinden emekliye ayrılan Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Ünaldı'ya veda yemeği düzenlendi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'ndeki etkinliğe, Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Vali Yardımcıları Metin Çınar, Ekrem Ballı ve Mustafa Güney, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özdoğru, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri, daire müdürleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleri ile personel katıldı.

Taşdöğen, burada yaptığı konuşmada, devlet memurlarının devlete ve millete en az 25 yıl görev verilecek her yerde hizmet etmek üzere görevlendirildiğini anımsatarak, "42 yıl devlete ve millete hizmet etmek herkese kısmet olmuyor. Önemli olan hepimize, şanıyla, şerefiyle memurluğa veda etmeyi, kubbede hoş bir seda bırakmayı nasip etsin. 19 yıl Bilecik'e hizmet etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamını ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu geçirmesini diliyorum" dedi.

Nalbant da devlet memurluğu hakkını sonuna kadar vermiş bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, Ünaldı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Ünaldı ise 19 yıl görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek veren mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Taşdöğen, Can, Nalbant ve Yıldırım, Ünaldı'ya hizmetlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: AA