Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'ndan Sağlık Kurumlarına Ziyaret

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık kurumlarına atanan yeni yöneticiler ve başhekimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın'ı makamında ziyaret eden Başkan Yazıcı, Bursa'nın da sağlık yatırımlarından 2015 yılında altın dilimi alacağını ve Yıldırım ilçesi özelinde de en dikkat ettikleri konunun sağlık hizmetleri olduğunu söyledi.

Yıldırım'da uzun yıllar siyaset yaptığını ve AK Parti siyasetinin ana odağı halkın içerisinde bulunmak olduğunu vurgulayan Yazıcı, şunları kaydetti:
''Halkın isteklerini bilmek, dertlerini çözmek gerekiyor. Bizler de yıllardır artık Yıldırımlı ne ister öğrendik. Bizim vatandaşımız hastaneye gittiğinde doktordan veya hemşireden reçeteden önce ilgi ve şefkat bekler. Sağlık çalışanlarımız da hastalarımızla daha yakından ilgilenirse inanın Yıldırımlı hastalığını unutur. Bizim halkımızın derdinin yüzde 80'i biraz şefkat, biraz ilgi ile çözülür. Yıldırımlı, en ufak bir hizmetten sonsuz memnuniyet duyar. Bizlere gösterdikleri teveccühü karşılıksız bırakmamak için elimizden gelen her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek belediyemizle, gerekse kamu kurumları ile koordineli bir şekilde ilçe halkımıza hizmet ediyoruz. Her konuya duyarlı bir şekilde yaklaşıyoruz fakat sağlık alanı bizim kırmızı çizgimizdir. Yıldırımlı için olmazsa olmazımızdır. Çok şükür ilçemizde farklı alanlarda uzmanlaşmış hastanelerimiz mevcut. Vatandaşımız dertlerini istedikleri hastaneye giderek çözüme kavuşturabiliyorlar.''
Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. M. Tuğrul Göncü, Duaçınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Samih Unus, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dr. Orhan Yıldırım ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç'a da hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, tüm yöneticiler ve görevlilere yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: AA