"Kadınlığımı kaybettim"

Habertürk ekranlarında yayınlanan Tarihin Arka Odası programında izleyicilerin Prof. Dr. Nurhan Atasoy’un kıyafetindeki güllere atıfta bulunmaları Atasoy’un gaf yapmasına sebep oldu.

'Kadınlığımı kaybettim'
Murat Bardakçı'nın hazırlayıp Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası'nda dün akşam İslâm,terör ve Müslümanlığın Hristiyan dünyasına bakışı ele alındı. Programa Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Küçükaşçı konuk olarak katıldı.

Murat Bardakçı seyircilerin attığı tweetlerde Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un elbisesindeki güllerin çok beğenildiğini ifade ederek “Hoca elbisesini Amerika'da bitpazarından aldı. Kimsenin eskisini giymez gider Amerika'daki bit pazarından alır” dedi.

Bu sözlerin doğru olmadığını söyleyen Atasoy izleyicilere seslenerek “Sayın seyirciler Murat Bardakçı'nın her söylediğine inanmayın. Ben hayatımda bitpazarından bir şey alıp giymedim. Bundan da çok tiksinirim” diye konuştu.

Bu sözler üzerine Bardakçı, Atasoy Hoca'ya internet üzerinden elbise alıp almadığını sorunca Atasoy “Evet internet üzerinden alıyorum. Çünkü çarşı pazar gezmekten hoşlanmıyorum” dedi. Bardakçı,Atasoy Hoca ile daha önce çarşıya çıktıklarını ve bu alışverişte bir servet harcadığını ama aldığı doğru dürüst de bir şey olmadığını söyledi.

KADINLIĞIMI KAYBETTİM

Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Atasoy'un çarşı Pazar gezmeyi sevmemesini kadının ruhuna aykırı olduğunu söyleyince Atasoy “Ben kadınlığımı kaybettim” dedi.

Bu espiri üzerine stüdyodakiler ve ekran başındakiler kahkahaya boğuldu.