Siparişle masaya vurursanız eliniz acır

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gülümseyen yüz ifadesini bozmadan İnce'nin uzun süren konuşmasını bitirmesini bekledi.

Siparişle masaya vurursanız eliniz acır
CHP Kurultayında konuşan Genel Başkan Adayı Muharrem İnce ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bir gazeteye verdiği röportaja atıfta bulunarak 'Sipariş ile masaya vurursanız sadece eliniz acır' dedi.

Bu tip bir söylemden korkmayacağını dile getiren İnce 'Şimdi bir gazetede 'Masaya yumruğumu varacağım' diyor. sayın Kılıçdaroğlu sipariş ile masaya yumruğunuzu vurursanız sadece eliniz acır. Kimse korkmaz, niye korkalım. 'Ben bu partide korku duvarlarını yıkmaya geliyorum' diyen siz değil miydiniz? Bunu siz dediniz.' dedi.

Muharrem İnce'nin bu sözlerinin üzerine salondan 'Başbakan Kemal' sözlerinin yükselmesi üzerine ise İnce, sözlerini şöyle sürdürdü; İnşallah, değerli kardeşlerim buna bir itirazım yok. Çetin Altan yazsaydı bunu şöyle yazardı; 'Türk'e Türk propagandasına gerek yok. Bana burada 'Başbakan Kılıçdaroğlu' diye bağırmanıza gerek yok. Sokakta insanlar bağırıyor mu, ona bakın siz, sokağa bakın. Bana ne propagandası yapıyorsunuz siz. Bana 330 AKP Milletvekili laf atınca şaşırmıyorum da kardeşlerim laf atınca mı şaşıracağım'