Orman Bölge Müdürü İsmet Erol Feke’de

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladığı günden itibaren yoğun bir arazi programı ile çalışmalarına devam eden Bölge Müdürü İsmet Erol, Feke İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Orman Bölge Müdürü İsmet Erol Feke’de

Ziyarette Bölge Müdürü Erol’a Yangınla Mücadele Şube Müdürü Nezir Şahbazoğulları ile Silvikültür Şube Müdürü Mazhar Telli de eşlik etti. Bölge Müdürü Erol’u İşletme Müdürü Güngör Köse, Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş ve İşletme Şefleri karşıladı.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Çataloluk İşletme Şefliği’ne bağlı Akkaya Orman Deposu’na giderek emval istiflerini gezen Bölge Müdürü Erol, depo memurundan depo ile ilgi bilgi aldı

Depodaki istiflerin düzgün ve standartlara uygun olduğunu gören Erol, depoların orman emvallerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi konusunda, işletmecilikteki önemini vurguladı. Daha sonra yangın sezonunda bulunulması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeni ile yangın ekiplerini ziyaret etti. Göksu, Düşmüş, Huduruşağı ve Aytepesi Yangın İlk Müdahale ve Arazöz Ekiplerini ziyaret eden İsmet Erol, yangın işçilerini 24 saat teyakkuz halinde bulunmaları hususunda uyardı. Ekiplerin sırt çantalarında bulunan koruyucu güvenlik malzemelerini de kontrol eden Erol, nasıl kullanacaklarına dair uygulamalar yaptırdı ve eksik malzemelerin en kısa zamanda tamamlanmasını talimatını verdi. Yangınla Mücadele Şube Müdürü Şahbazoğulları da arazöz ekiplerinin müdahale performansını arttırıcı teknik bilgiler verdi.

Arazi programı kapsamında Silvikültür Şube Müdürü Mazhar Telli ile birlikte Feke Baraj Havzası Ağaçlandırma Sahası ve Aytepesi mevkiindeki Sedir Gençleştirme Sahalarını da gezen Bölge Müdürü, başarılı çalışmalarından dolayı İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür ederek Feke’den ayrıldı.
Kaynak: İHA