Bayraklı Gaziler'i Unutmadı

Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ile Gazi ünvanının verilmesinin 93'üncü yıldönümü ve Gaziler Günü Bayraklı'da da kutlandı.

Bayraklı Gaziler'i Unutmadı
Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Kurmay Albay Murat Yılmazarslan ile vatandaşlar katıldı.


Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan'ın kaymakamlık çelengini anıta sunmasıyla başlayan program daha sonra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Kurmay Albay Murat Yılmazarslan ve Bayraklı Muharip Gaziler Dernek temsilcisi İbrahim Şeref Özdemir'in çelenk sunmasıyla devam etti. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Özdemir, “Türkiye Cumhuriyeti kurulurken birçok savaştan başarıyla çıktı. Şehit ve Gaziler ebedi komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün temsilcileridir" dedi.

RAHAT VE HUZURLU YAŞAMI SİZE BORÇLUYUZ
Tören bitiminde gazilerle bir araya gelen Başkan Karabağ, bir süre onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Türkiye’nin şehitler ve gazilerin omuzları üstünde yükseldiğini söyleyen Başkan Karabağ, "Bugün de rahat ve huzurlu bir yaşam sürüyorsak, bu olağanüstü gayret sayesindedir. Hayatını kaybeden tüm şehit ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA