Sulakyurt'ta Değerlendirme Toplantısı

Sulakyurt ilçesinde Kaymakam Harun Kazez başkanlığında okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı.


Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen toplantıya, Kazez'in yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan ile ilçe merkezi ve köylerdeki ilk, orta ve liselerin okul müdürleri katıldı.

Kazez, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim öğretimin başlaması nedeniyle okullarda aksaklıkların olup olmadığı yönünde bir değerlendirme yaptıklarını ve okulların yeni eğitim öğretime hazır olduğunu söyledi.

Yaz tatili boyunca okullardaki çeşitli fiziki ihtiyaçların giderildiğini ifade eden Kazez, "İlçemizde merkez ve köyler olmak üzere 2 lise, 3 ortaokul ve 6 ilkokulumuzda yaklaşık bin 150 öğrenci yeni dönemde eğitim ve öğretime başlayacak. Öğrenciler için tüm eksiklikleri gidererek eğitim ortamlarını hazır hale getirdik. İlçemizde bu dönemde öğrencilerin başarılarını daha da artırmayı hedefliyoruz. Bir de köylerimizde ilköğretimi bitiren özellikle kız çocukların liseye devam etmeleri konusunda da ailelerle önemli adımlarımız oldu" dedi.

Okul müdürlerinin taleplerini de dinleyen Kazez, dönem içinde eğitim öğretime katkı sağlayacak bir talep olması durumunda da gerekli desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA