Havza'da Tarım Makineleri İhtisas Osb'ye Yer Teslimi

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), yapılan altyapı ihalesi sonrası yer teslimi gerçekleştirildi.

Havza Kaymakamı ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kalaycı, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, yüklenici firma yetkilisi Habib Dağaşan ve yetkililerin katılımıyla altyapı sözleşmesi imzalanarak yer teslimi gerçekleştirildi.

Kaymakam Kalaycı, yaptığı açıklamada, atılan imzayla Havza'nın gelişimi için önemli bir adımın atıldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
OSB hakkında bilgi veren Acar ise OSB'nin altyapı ihalesinin 12 Ağustos'ta yapıldığını söyledi.

Yapılan ihale ile 900 bin metrekarelik alanın altyapısının tamamlanacağını belirten Acar, "İnşallah bir yıl içerisinde bitecek altyapı çalışmalarının ardından yatırımcılarımız buralarda istihdam sağlayacak yatırımlarına başlayacak. Havza artık göç veren bir ilçe konumundan göç alan bir ilçe durumuna gelecek. Havza OSB'nin kuruluş aşamasından bugüne kadar geçen sürede emeklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi borç bilirim" diye konuştu.

Yetkililer daha sonra Bekdiğin Mahallesi Çal bölgesinde yer alan OSB alanında incelemelerde bulundu.
Kaynak: AA