Gaziler Derneği ve Engelli Ailelerden Vali Bektaş’a Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve engelli aileleri, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

Gaziler Derneği ve Engelli Ailelerden Vali Bektaş’a Ziyaret

Vali Bektaş ilk olarak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Soma Şube Başkanı Nazım Öz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Vali Bektaş’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Öz, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Bektaş Soma’nın kendileri için özel bir yeri olduğunu ifade etti.

Vali Bektaş, vatan için canını, kanını esirgemeyen şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu belirterek şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimiz için ne yapılsa az olduğunu söyledi.

ENGELLİ AİLELERİNDEN ZİYARET
Otistik bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için kurulan dernek başkanları ile makamında bir araya gelen Vali Bektaş, başkanları dinledi. Empatik Yaşam Kültür Sanat Spor ve Dayanışma Sakatlar Derneği Başkanı Raşide Kuyumcu, Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı Mahperi Serpil Dede ve Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu Vali Bektaş’ı ziyaret etti. Son yıllarda engellilerle ilgili yapılan çalışmaların olumlu olduğunu ifade eden başkanlar daha yapılacak çok iş olduğunu, Vali Bektaş’ın engellilerin sorunlarının çözümüne yaklaşımından memnuniyet duyduklarını söylediler.
Kaynak: İHA