Kırtasiyecilere ''k''Belgesi Projesi Tanıtıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, hergün biraz daha sertleşen rekabet koşullarında ayakta kalabilmek için kurumsallaşmanın önemli olduğunu bildirdi.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kırtasiyecileri daha kurumsal bir yapıya ulaştırmak amacıyla başlatılan "K Belgesi Projesi" GTO ev sahipliğinde Gaziantepli kırtasiyecilere tanıtıldı.
Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) ve GTO işbirliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Eyüp Bartık "Artık günümüzde hangi sektörde olursak olalım firmalarımızı kurumsal bir yapıya kavuşturmak zorundayız. Unutmayalım rekabet hergün biraz daha sertleşen rekabet koşullarında ayakta kalabilmek için kurumsallaşma önemli" dedi.

Bartık, oda olarak bu noktada tüm sektörlere desteğe hazır olduklarını belirterek "Üyelerimizin kurumsallaşma alanında gelişmeleri ve gelecek trendlerini yakalamaları için her zaman yanındayız. Şu bir gerçek ki gelecek e-ticaret diyor ve ne yazık ki şehir olarak bu konuda iyi noktada değiliz. Birlikte geliştireceğimiz projelerle kentimizi bu alanda da en iyisi yapabiliriz" diye konuştu.

GTO 14.Meslek Grubu üyeleriyle bir araya gelen TÜKİD Yönetim Kurulu Üyesi Salih Karabulut da, ''K Belgesi'' Projesi'yle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.
Kaynak: AA