Hulki Cevizoğlu'ndan kovulma açıklaması...

Yurt gazetesi ve Sokak TV'deki işine son verilen Hulki Cevizoğlu Halk TV'de yayınlanan Gündem Özel adlı programda sert açıklamalarda bulundu.

Hulki Cevizoğlu'ndan kovulma açıklaması...
Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak'ın 'hem gazete hem de televizyonla ilgili yeni kararlar aldık. Bu düzenlemeler çerçevesinde Cevizoğlu'nun işine son verdik. Süreç devam ediyor başka işten çıkarmalar olacak mı bir şey söyleyemeyeceğim' açıklamasına tepki gösteren Hulki Cevizoğlu, 'Niye kim söyleyecekmiş nasıl genel yayın yönetmeniymiş o' dedi.

'İki şık var diyen' Hulki Cevizoğlu bir; 'Derya Sazak ya gerçekten Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni'dir kararların altında onun imzası vardır. İki; kukla genel yayın yönetmenidir ne yaptığını ve ne yapacağını bilmemektedir ve telefon beklemektedir arasın konuşsun hangi şıktır' şeklinde konuştu.

CEO DEDİKLERİ GARİBAN BİR ADAM ARADI BENİ

Kendisiyle muhattap olan kişinin Derya Sazak olmadığını ifade eden Hulki Cevizoğlu 'ceo dedikleri Yalçın Bey diye gariban bir adam var. O beni aradı. 'Hulki bey gazetedeki yazılarınızı sonlandıralım' dedi. Dünyadan haberi yok adamın. Ben zaten Yurt gazetesindeki yazıları Ağustos ayında tatile sokmuştum. Adamın haberi yok yazdığımı zannediyor. 'Televizyondaki Ceviz Kabuğu'nu da sonlandıralım' dedi. CHP milletvekili Durdu Özbolat'ın ceo'su arayıp Yaşar Nuri Öztürk'e de haber verdiniz mi demiş. Gariban Durdu beyin gariban ceo'su Yaşar Nuri Öztürk'le benim ortak program yaptığımı zannediyor heralde oysa ben Yaşar Nuri Öztürk'ü geçen hafta Ceviz Kabuğu'na konuk almıştım. Yaşar Nuri, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belgeleriyle açıklamalarıyla yerden yere vurdu. Adamcağız zannediyor ki Hulki Cevizoğlu, Ceviz Kabuğu'nda Yaşar Nuri Öztürk'le birlikte' şeklinde konuştu.

MUHALEFET ŞEREFLİ BİR YENİLGİYİ TADAMADI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de değerlendiren Hulki Cevizoğlu muhalefet için çok sert sözler sarfetti.

Muhalefetin şerefli bir yenilgiyi tadamadığını söyleyen Hulki Cevizoğlu, 'Ekmeleddin efendinin adaylığının açıklanmasından sonra 'bize şerefimizle bile yenilme hakkını tanımadılar' diye yazmıştım Yurt gazetesinde' dedi.

'Şerefsiz bir yenilgi sahibi olmak çok kötü' diyen Cevizoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; İnsan şerefiyle yenilir kavga eder dövüşür onuru galip gelir ve gönüllerde taht kurar. Şerefsiz bir yenilgi aldığınız zaman hem yediğiniz tokatla kalırsınız hem de çıkardığınız bu adayın Atatürk düşmanı adamın lekesi üzerinizde kalır. Ne kazandınız? Bu şerefsizlik daha sonra medyada da devam eder Ekmeleddin İhsanoğlu tıpkı Kemal Derviş gibi Türkiye'nin Karzai'si olmak için gönderilmiş bir adamdı. CHP'ye asla yakışmayan ben CHP'yi gözümde Atatürk'ün partisi olarak görmek istiyorum o yüzden yakışmıyor diyorum.