Milletvekili Geldi’den Giresun’a Teşekkür

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Giresunlular’a teşekkür etti.


AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranı sıralamasında Türkiye’de 19, Karadeniz’de 7.’inci sırada yer aldığını belirtti.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ilk değerlendirmesinde “Milletimiz bugüne kadar yapılmış olan 3 genel,3 yerel 2 ‘de referandum seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan önderliğinin ilerlemesi için yol vermiştir.3 Mart Yerel Seçimlerinde muhalefet AK Parti’nin yüzde 43 oyu olduğunu ileri sürerek Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini savunmuştu.Ancak milletimiz bu görevi yüzde 52’lik bir oyla ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’a vermiştir.Milletimiz bu görevi Erdoğan’a vermekle 2002’den bir sürdürülen büyük kalkınma hamlesinin devam etmesini istediğini göstermiş başkanlık yolunda önünü açmıştır” dedi

Giresun’un oy oranı ile kendilerini hayal kırıklığına uğratmadığını da ifade eden Milletvekili Geldi “30 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin oyu yüzde 52’idi. Bu yüzdelik Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 66.64’e yükselmiştir. Dolayısıyla bu oy oranı bizi Türkiye ortalamasında 19, Karadeniz’de 7. sıraya getirmiştir. Bu onur ve mutluluk yalnızca başbakanımızın değil, Giresunumuz’un da önünü açmıştır” diye konuştu.


Kaynak: İHA