5. Düzköy Doğa Kampı

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Haçka yaylasında düzenlenen doğa kampının devam ettiği bildirildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla Düzköy İlçesi Haçka Yaylası'nda 88 erkek öğrencinin katılımı ile 5. kez doğa kampı düzenlendiği belirtildi.
Halen devam eden kampa katılan öğrencilerin Rize'nin İyidere ilçesine giderek rafting yapma fırsatı elde ettiği anlatılan açıklamada, "Öğrenciler, rafting öncesi eğitmenlerce güvenlik semineri eğitimi verilmesi sonrası gerekli donanımları giyerek heyecanlı dakikalar geçirdiler. Ardından Düzköy Doğa Kampına gelen öğrenciler, gecenin sonunda kamp ateşi yaktı. Öğrenciler günün yorgunluğunu kamp ateşi başında sohbet ederek ve şarkılar söyleyerek geçirdi" denildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı da "Kampa şuana kadar 281'i kız, 126'sı erkek olmak üzere toplam 407 öğrenci katıldı.

Burada çok güzel ve eğlenceli vakit geçiriyorlar. Türkiye'nin farklı illerinden gelen öğrencilerin, Trabzon'dan mutlu ayrılmalarını görmek bizleri memnun ediyor." dedi.

Kaynak: AA