Festivalin İsmi Değişiyor

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu önümüzdeki yıl Uluslararası Çıldır Göle Festivalinin ismini değiştireceklerini belirtti.

Festivalin İsmi Değişiyor

Çıldır Belediye Başkanlığı makam odasında Köy Muhtarlarıyla bir araya gelen Azizoğlu, 3 Ağustosta yapılacak olan Uluslar arası Çıldır Göl Festivali için destek istedi. Başkan Azizoğlu muhtarlarla yaptığı toplantıda, "Göl Festivali yöremizin kültürel değerlerinin tanıtılmasında önemli rol almaktadır. İlçemiz geniş bir kültüre sahiptir. Bu çerçevede köylerimiz için çadır isteyen her muhtarımıza çadır tedariki yapacağız. Özellikle gurbetten gelen hemşerilerimiz kendi çadırlarına gelip yöresel yemeklerden tatmaları kültürümüzün yaşamasında daha etkin olacaktır. Bu konuda bütün köy muhtarlarımızın özverili davranacağını ümit ediyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren de festivalimizin ismini de Uluslar arası Çıldır ve Köyleri olarak değiştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Toplantıya katılan muhtarlara festivalde yapılacak etkinliklerden de bahseden Azizoğlu muhtarlarında fikirlerini ardından toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA