Toyota'nın Yeni Araçları Kahramanmaraş'ta Tanıtıldı

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Pazarlama Direktörü Murat Akdağ, "İnsana saygı ve sürekli iyileştirme olan 'Kaizen felsefesi' Toyota'yı her zaman zirvede tutuyor" dedi.

Akdağ, Kahramanmaraş'taki araç tanıtımında, Toyota'nın dünyanın en çok tercih edilen çevreci hibrit teknolojisinden, 60 yıllık efsanevi arazi aracı teknolojisine kadar geniş bir ürün gamında inovasyonlara imza attığını söyledi.

Otomotiv dünyasına liderlik ettiklerini ifade eden Akdağ, Toyata'nın 2006 yılından bu yana 7'nci kez dünyanın en değerli otomobil markası seçildiğini hatırlattı.
Ulusal ve uluslararası rekabette inovasyonun öneminin her geçen gün arttığına işaret eden Akdağ, "Direksiyon simidi olmayan ve kişinin vücut hareketleriyle gidilecek yönü belirleyen FV2, tüm gövdesi akıllı telefonlarla benzer özelliklerle ekran olarak kullanılabilen 'diji konsept' ve çevreye yalnızca su buharı salımı yapan hidrojen yakıt hücreli FCV rekabet ortamında Toyota'yı bir adım öne taşıyor" dedi.

Toyota'nın, otomotiv sektöründe birinci sırada yer aldığını kaydeden Akdağ, "Toyota, DNA'sında yer alan her zaman üstün teknolojiyle daha iyi otomobiller temel ilkesine sadık kalarak, Kaizen felsefesi paralelinde 'Her zaman daha iyi bir yol vardır' ilkesine sadık kalarak hareket etmektedir. İnsana saygı ve sürekli iyileştirme olan Kaizen felsefesi Toyota'yı her zaman zirvede tutuyor" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Toyota'nın yeni auris touring sports, yeni corolla, auris, yenilenen verso, yaris, yaris hybrid ve prius plug-in hybrid modelleri sinevizyon gösterisi eşliğinde tanıtıldı.
Kaynak: AA