Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Buharkent Zaferi İle Teselli Oldu

AK Parti Aydın il teşkilatı, 60. İl Danışma Meclisi’nde Buharkent 01 Haziran’da tekrarlanan Buharkent seçimlerinde kazandığı zafer ile adeta moral depoladı.

İl Danışma Meclisi Toplantısının açılışında konuşan İl Başkanı Sadık Atay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandıklarını belirterek “Namus ve şeref sözü veriyorum. Nefsimi ve gururumu ayaklar altına alıp kırdığım kim varsa elini sıkıp ülkemizin menfaati için AK Parti’nin kazanması için çalışacağım. Herkesin de söz verip çalışmasını bekliyorum” dedi.


Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Gültekin Kılınç’ın yanı sıra Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, 30 Mart seçimlerinde Ak partinin Aydın’da yaşadığı başarısızlığın ardından 01 Haziran’da tekrarlanan Buharkent seçimlerinde elde ettikleri başarıdan uzun uzun söz edip adeta moral depolamaya çalıştı. Bu seçimde sandığa sahip çıkmanın önemini anladığını ve Buharkent’te sandığa sahip çıktıklarını belirten Atay, “Bu iş 5-10 sen il başkanlığı yapmakla olmuyormuş. Tecrübe ile oluyormuş” diyerek Buharkent seçimlerinin büyük bir farkla kazanılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

“HEDEF 10 AĞUSTOS CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ”
Konuşmasında hedeflerinin 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos akşamı Cumhurbaşkanlığını kutlayacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, çok çalışmak için namus ve şeref sözü verdikten sonra seçimi kazanmak için sandığa nasıl sahip çıkılacağını ve yapılması gerekenleri slayt eşliğinde anlattı. Kendisi de dahil olmak üzere tüm üyelerin facebook ve twitterden kurtulması gerektiğini belirten Atay, belediye çalışanlarına da uyarıda bulunarak “Özellikle CHP’li belediyelerde çalışan kardeşlerimize sesleniyorum. Neye imza attığınızı bilin. Yarın bir yerlere tayininizin çıktığını öğrenmeyin” diye konuştu.

“SONUÇ OLARAK BAŞBAKANIMIZA MAHCUP OLDUK”
İl Başkanı Sadık Atay’ın ardından konuşan Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, “Sonuç olarak Aydın’da Başbakanımıza mahcup olduk. Artık ne yapacağımızı biliyoruz. Ancak 30 Mart seçimlerde Aydın’ın kaybettiğini önümüzdeki 5 yıl içinde göreceğiz” diyerek Kadın Kolları olarak yapacakları programlar ve çalışmalardan söz etti.

“ÇERÇİOĞLU İLK YENİLGİSİNİ BUHARKENT’TE ALDI”
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un seçim çalışmaları ile ilgili kısa bir sunum yaptığı gecede Milletvekili Mehmet Erdem de Buharkent seçimlerini değerlendirdi. 01 Haziran seçimlerinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Buharkent’e gelmesine rağmen Özlem Çerçioğlu’nun ilk yenilgiyi aldığını belirtti.

Erdem, “Buharkent’te Kılıçdaroğlu’nun mitingine, AYBA’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş CHP’li Özlem Çerçioğlu’na rağmen CHP seçimi kaybetti. Bu Özlem Çerçioğlu’nun ilk kaybıdır. CHP’nin oyunun düşmesinin nedeni, Buharkent’in ekonomik ve sosyal olarak Denizli ilimize yakın ve Denizli’deki AK Parti farkını iyi görüyorlar. Şimdi Nazilli Eycelli Mahallesi’nin su sorunu var. Büyükşehir Belediyesi’ni aradıklarında muhataptan cevap alamıyorlarmış. Beni arıyorlar. Ben Özlem Çerçioğlu’nun numarasını veriyorum. Bu numara zaten bizde var. Cevap vermiyor diyorlar. AK Partinin görevde olduğu Köşk, Yenipazar, Kuyucak ve Buharkent’te hizmet farkını görecek” dedi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçim ve Türkiye’deki gelişmelerden de söz eden Milletvekili Mehmet Erdem, “Son 15 gün içinde dünyanın en büyük havalimanın temeli atıldı. THY 1 milyar 600 milyon TL tutarında 15 uçak siparişi verdi. Bu başarılar muhalefeti panikletiyor ve birilerin rahatsız ediyor. Dış güçler de dahil olmak üzere rahatsız olmaya devam edecekler. Bu rahatsızlıkların neticelerinden biri olarak geçtiğimiz gün Bayrağımıza saldırı oldu. Bu kişi belli ki buraya hazırlıklı getirilmiş. Çünkü dikkat ederseniz hava sıcak olmasına rağmen elinde eldiveni bile hazırdı. Birilerinin maksadı ülkenin gelişip kalkınmasını önlemek. Şimdi de kendilerinden ümidi olmayanlar temelsiz çatı adayı ile AK Parti’ye karşı durmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA