Ulaşlı Sahili Düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’te incelemelerde bulundu.

Ulaşlı Sahili Düzenlenecek
Ulaşlı, Halıdere ve Hisareyn’de devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.
Gölcük’te incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Demir, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe teşkilatı ve partililer katıldı.

İlk olarak Ulaşlı’da yapılacak olan sahil düzenlemesini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi.

Daha sonra Halıdere’ye geçen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Halıdere sahilinin tamamlanmasının ardından çok daha güzel görüntüye büründüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin halkın mutluluğu için olduğunu vurguladı.

Yapımı devam eden 24 derslikli Gölcük İmam Hatip Lisesi inşaatı alanını da gezen Başkan Karaosmanoğlu, burada çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Okulun yeni eğitim ve öğretim yılına kadar yetiştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, okul bittiğinde öğrencilerin modern eğitim yuvalarında ders göreceğini ifade etti.

Kaynak: İHA