Sanatçı Songül Korkmaz Artık Vuslat Tv’de

Yaptığı başarılı programları ve şiir albümü ile tanınan sunucu Songül Korkmaz, bundan böyle Malatya’nın ilk uydu kanalı Vuslat Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Sanatçı Songül Korkmaz Artık Vuslat Tv’de

Vuslat Tv’de yeni bir programa başlayan sunucu Korkmaz, hafta içi her gün saat 15.30’da Vuslat Tv’nin İstanbul stüdyolarında önemli konu ve konuklara ev sahipliği yapan TV Programcısı ve Sunucu Songül Korkmaz, “Akşama Doğru” programında sanat dünyasındaki ünlü Malatyalıları ekrana taşıyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ferhat Canbey’in üstlendiği Songül Korkmaz ile “Akşama Doğru ” Programına geçtiğimiz hafta içi Selahattin Alpay, Eda Doğanay, Nevzat Soydan, Haydar Ulaş, Yaman, Perihan Akdoğan, Yıldız Doğan, Nusret Gümüşboğa ve Bülent Mutlu gibi ünlü isimler konuk oldu.

SONGÜL KORKMAZ KİMDİR?
Songül Korkmaz 1985 Malatya’nın Darende ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta ve lise öğrenimini Memleketi Malatya’da tamamladıktan sonra Eğitimini sürdürebilmek için İstanbul’a yerleşti.

Radyo Televizyon bölümünü bitiren Korkmaz, birçok televizyon kanalında haber spikerliği ve programcılık yaptı. Yaptığı başarılı programlarla, hanımefendiliği ve duruşuyla çeşitli kurum ve kuruluşlarda defalarca ödüle layık görüldü.

İzzet Altınmeşe, Ahmet Şafak, Berdan Mardini, Ömer Danış, Çoban Ali, Çılgın Sedat ve Sevgi Arslangibi ünlü isimlerin düet yaptığı “Yalnızlığın Adresi” ismini taşıyan ilk şiir albümünü çıkardı. Albümde bulunan “Kaçmadım” ve “Yalnızlığın Adresi” adlı iki şiirine klip çekti. Sanat dünyasında farklı bir çizgi yakalamaya çalışan Songül Korkmaz, şu anda hafta içi her gün Malatya’ın ilk uydu kanalı ve kendi evim dediği Vuslat Tv’de hafta içi her gün “Akşama Doğru” programını sunuyor.

Ünlü sunucu Songül Korkmaz, Gazeteci Ferhat Canbey ile evli ve Ceylin isimli bir kız çocuğu annesi.
Kaynak: İHA