Çankırı'nın Şabanözü İlçesinde Seçim Hazırlığı

Şabanözü ilçesinde yarın yapılacak belediye başkanlığı seçiminin heyecanı yaşanıyor.

AK Parti'li adayın 4 oy farkla kazandığı 30 Mart'taki seçimin ardından MHP'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu Başkanlığı, belediye başkanlığı seçiminin tekrarlanmasına karar verdi.
İlçe sakinleri, belediye başkanlarını belirlemek için yarın yeniden sandık başına gidecek olmanın heyecanını duyuyor.
AK Parti'li başkan adayı Ali Çapçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 dönemden beri başkanlık yaptığını, 4'üncü dönem için yeniden aday olduğunu söyledi.

Çalışmaların sürdüğünü anlatan Çapçı, hizmetlerin devamı için iktidar partisiyle yola devam edilmesi gerektiğini, milletin sandık başında en doğru kararı vereceğini dile getirdi.
MHP'li aday Mustafa Karakaya da halktan aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, seçimin olumlu geçmesini temenni etti.


- İlçe sakinleri, seçimlerin tekrarlanmasından memnun
İlçe sakinlerinden Hasan Hüseyin Erdoğan da seçimlerin iptal edilmesinin bölge için şans olduğunu savundu.
Bugüne kadar ilçeye çok sayıda siyasetçi geldiğini hatırlatan Erdoğan, "İlçeye gelecek hizmet noktasında seçimlerin iptal edilmesi, 'bizim için iyi oldu' diyebiliriz. İnşallah hayırlısı olur" ifadesini kullandı.
Menşure Erdoğan ise son dönemde siyasilerin hızlı çalışma sürecine girdiğini vurguladı.
İlçede her an siyasi partinin aracıyla karşılaştıklarını belirten Erdoğan, "Siyasi partilerin temsilcileri destek istemek için sık sık ev ziyaretlerinde bulunuyor. Hayırlısı olsun. Yarın her şey bitecek" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA