Çankırı'da 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, yerel seçimlerde başarısız oldukları gerekçesiyle 3 ilçe başkanının görevlerine son verildiğini açıkladı.

Çankırı'da 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı

Çivitçioğlu, Ak Parti Genel Merkezinde yaptıkları toplantının ardından istifası alınan Ilgaz, Eldivan ve Bayramören ilçe başkanlıklarına, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından yeni atamalar yapıldığını söyledi.

Seçimlerden başarı ile çıkamayan 3 ilçede kan değişikliğine gidildiğini ifade eden Çivitçioğlu, "Ilgaz’da Mehmet Öztürk’ten boşalan koltuğa Faruk Karabıyık, Eldivan’da Mete Alıca’nın istifası ile boşalan ilçe başkanlığına Mustafa Ergün, Bayramören’de Kadir Ünal’ın istifası ile boşalan koltuğuna Mustafa Şaşmaz getirildi.

Atamaları yapılan ilçe başkanları yetki belgelerini Süleyman Soylu’nun elinden aldı. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bununla ilgili çalışmalarımızın devamı yönünde böyle bir karar verdik. Görevi devreden ve görevine başlayan kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Çivitçioğlu, birlik beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA