Sözlü’ye Feke’de Sevgi Seli

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği teşekkür konserleri Feke ile devam etti.

Sözlü’ye Feke’de Sevgi Seli

Başkan Hüseyin Sözlü, hava-i fişek gösterileriyle karşılandığı Feke’de vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi gördü.

Büyük bir kalabalığın toplandığı salonda Fekelilere hitap eden Hüseyin Sözlü, “Partimiz daha önce belediye başkanlığı kazanmadığı Feke’de sizlerin desteği ile iki dönem başarıyla taçlandı. Seçim gezilerimizde bizleri köylerde bağrınıza bastınız, ağırladınız. Biz şimdi nereden nereye geldiğimizin farkındayız. Biz vefalı insanlarız. Sorumluluğumuz 30 Mart’tan sonra daha da artmıştır. Feke’de de köylerde de hizmetin en iyisini vereceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gösterdiği çizgide çalışmalara devam edeceklerini anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Ceyhan’da 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Şimdi desteğinizle Büyükşehir Belediye Başkanı seçildim. Siz de Feke’de 2 belediye başkanı seçtiniz. Hem Feke Belediye Başkanı’nı seçtiniz, hem de Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiniz. Sayın Başkan Ahmet Sel, bizim burada tek temsilcimizdir. Kendisini yalnız bırakmayacağız. Bizim adımıza vereceği her söz bizim sözümüzdür” şeklinde konuştu.

Hüseyin Sözlü, seçim gezilerinde Feke ve köylerinde gördüğü büyük ilgi ve yakınlığı tekrarlayarak, “Gönülleri fethedeceğiz. Biz koltuk adamı değiliz. Feke’yi köklü geçmişine layık bir yer haline getireceğiz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de ilçede düzenlenen konserden ve verdiği destekten dolayı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Siyasi ayrım yapmayacaklarının altını çizen Ahmet Sel, kendilerine oy verenlere de vermeyenlere de hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Gecede Ahmet Sel, Hüseyin Sözlü’ye çeşitli hediyeler verdi.

Kadir Somer ve ünlü sanatçı Ahmet Şafak’ın şarkılarıyla Fekelileri coşturduğu geceye MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, ilçe başkanları da katıldı.

Konser sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Feke’de gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA