İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 12 ilçenin bazı bölgelerine 27 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre 27 Mayıs Salı günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:
Üsküdar'da Kandilli Mahallesi, Demirevler ve Ayışığı Evleri siteleri, Adile Sultan Sarayı, Kandilli Rasathanesi, Rasathane Caddesi, El Sanatları Fakültesi, Adatepe Sokak ve Ömürtepe yokuşu, Kuzguncuk Mahallesi, Perihan Abla, Yenigün, Üryanizade, Bostan sokaklar ve civarı, Sultantepe Mahallesi, Selvilik Caddesi, Kirişçi Ali, Hüseyin Baykara, Susuzbağ ve Yeni Dünya sokaklar, Selman-i Pak Caddesi, Ticaret Lisesi, Yeşilbaş Bayırı Sokak ve civarı, Abdülfeyyaz, Azizlik sokaklar ve civarı, Özel Üsküdar Hastanesi, Tophanelioğlu Sokak, Ticaret Üniversitesi ve civarı.
Ümraniye'de Atakent Mahallesi, Alemdağ, Reşitpaşa, Mithatpaşa, Dadaloğlu ve Burç caddeleri, Günçiçek Sitesi, Haliloğlu Petrol, Güleryüz, Türkgücü sokaklar, Tek Yapı, Parlak, Can, Şenocak, Akkaya, Güneyyıldız ve Gözdeler siteleri, Çağrı Gıda, Çakmak İş Merkezi, Çayeli, Yasemin ve Kubilay sokaklar, Princess İş Merkezi, Sude Özkan İş Merkezi, Akdeniz Caddesi, Armağanevler Mahallesi, Neyzen Teyfik, Ortanca, Dere, Havuz ve Kanaat sokaklar, Mitaş ve Taş bloklar, Barış ve Sırt sokaklar.
Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Kağnıcılar, Buket, Özyürt, Karsan ve Kavaklı sokaklar.
Kadıköy'de Kozyatağı Mahallesi, Gürsoylu, Güneşli, Sinan Ercan, Şakacı sokaklar ve Şemsettin Günaltay ile Fener Kalamış Caddesi, Kılıç, Gazi, Mehmetçik, Fuatpaşa, İskele, Cengiz, Sarı Lale, Kordon sokaklar, Minür Nurettin Selçuk Caddesi, Marina Karşısı Otel ve civarı.
Sultanbeyli'de Sinan Mahallesi, TOKİ Konutları, Selçukhan Caddesi, Borkay Tekstil, Toki Konutları (205 ada), Toki Konutları (192 ada), Gazi Mahallesi, Özgürlük Caddesi, Battal Gazi İlköğretim Okulu ve civarı.
Kartal'da Yakacık Çarşı Mahalle, Ayazma, Dolayoba ve Spor caddeleri, Tekke Bayırı, Kanarya, Kıvrımlı, Nizam, Orhan Veli, Şeker Suyu sokaklar, Kale Yurt Sitesi, Özge Temel Sitesi, Yakacık Kültür ve Yaşam Merkezi.
Çekmeköy'de Mimar Sinan Mahallesi, Ekşioğlu Beşyıldız Sitesi, 3. Etap İlköğretim Okulu, Akkom Sitesi, Migros, Nurol Evleri, Selim Dede Caddesi, Zeki Taşkıran Sitesi, Aydın Menderes Caddesi, Gökdeniz Sitesi, Anadolu Lisesi, Göl Konakları, Villa Vella Sitesi, Hamidiye Mahallesi Çermikkent Sitesi, Alsa İnşaat, Onur Sitesi, Yeşil Belde Sitesi.
Maltepe'de Altayçeşme İstiklal Caddesi, Birsen, Kader, Palmiye sokaklar, Bağdat Caddesi, Sanayi, Aydınlar, Önder, Side, Mine, Uçar, Öğretir sokaklar ve civarı.
Şile'de Osmanköy, Sortullu, Yazımanayır, Ağaçdere ve Sevişli köyleri.
Tuzla'da İçmeler Mahallesi, Coşkun Koleji, Paşabahçe, Sungurlar ve Assan Alüminyum Fabrikası.
Beykoz'da Paşamandıra köyü, Kumköy mevkisi, Değirmendere mevkisi, Bilim Yapı Kooparatifi, Hayvan barınağı, Öğümce köyü, Göllü Sitenet, Pakmaya Evleri, Öğümce Cam Okulu, Villa Atik, Öğümce Doğa Evleri.
Pendik'te Velibaba Mahallesi, Aydos Caddesi, Dolayoba Kiptaş konutları, Gonca Sitesi, Çağlar,Topçam, Sivas, Kavisli, Miraç ve Berat sokaklar.
Kaynak: AA