Etso Başkanı Polat’tan Kemaliye’deki Üyelere Ziyaret

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat üye ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Etso Başkanı Polat’tan Kemaliye’deki Üyelere Ziyaret
İl merkezinde yaptığı üye ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerinde de bulunan Başkan Polat, Kemaliye de bulunan Ticaret ve Sanayi odası üyelerini ve Kemaliye Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarları Birliğini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.Kemaliye de bulunan üyelerin işyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Polat; “ Biz Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak üyelerimizin ayağına kadar gidip sorunlarını yerinde dinlemeyi ve çözmeyi ilke edinmiş bir yönetimiz. Sadece il merkezinde bulunan üyelerimizi değil, ilçe ve beldeler ki üyelerimizi de ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden geldiği ölçüde üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin görüş öneri ve sorunlarını hassasiyetle dinleyip inceliyoruz, üyelerimiz için sunulan imkanlar, krediler ve teşvikler hakkında bilgiler vererek kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Üyeler ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Polat’ın örnek bir davranışta bulunarak esnafları ziyaret etmesinin takdir edilecek bir çalışma olduğunu vurguladılar.
Kaynak: İHA