Gaziantep'te Kısa Kısa

Türkiye LJocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri final müsabakalarına katılan şžahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı birinci ile eşŸit puan aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 30 Nisan-05 Mayıs 2014 tarihleri arasında LJorum'da yapılan ve 288 sporcunun yarışŸtığŸı müsabakalarda, şžahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı birinci ile eşŸit puan alarak ikinci oldu.
Açıklamada görüşŸlerine yer verilen şžahinbey Belediye BaşŸkanı Mehmet TahmazoğŸlu, satranç takımını başŸarılarından dolayı kutlayarak teşŸekkür etti.

- Ekonomi BakanlığŸı MüsteşŸarı şženel GAİB'i ziyaret etti
Ekonomi BakanlığŸı MüsteşŸarı İbrahim şženel, GüneydoğŸu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni (GAİB) ziyaret etti.
GAİB'ten yapılan açıklamaya göre şženel ziyaretinde, GAİB BaşŸkanı Abdulkadir LJıkmaz ve GüneydoğŸu Anadolu Halı İhracatçıları BirliğŸi BaşŸkanı Selahattin Kaplan'dan çalışŸmalar hakkında bilgi aldı.
Açıklamada görüşŸlerine yer verilen LJıkmaz, "Timakademi 2023" toplantılarının ilkinin Gaziantep'te gerçekleşŸmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, 2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedeflediklerini kaydetti.

Kaplan da son dönemlerde yapılan çalışŸmalar ve ihracatın arttırılmasına yönelik yürütülen projeler hakkında kısa bir sunum yaptı.
şženel ise bakanlık olarak çalışŸmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.


- şžahinbey'den aile içi iletişŸim semineri
şžahinbey Belediyesi, Evlilik Okulu öncesi verilen aile içi iletişŸim seminerlerini sürdürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Binevler Sosyal Tesisinde 55 kişŸinin katıldığŸı seminerde iletişŸim uzmanı şžakir Kanat, katılımcılara aile içi iletişŸim konusunda bilgiler verdi.
Açıklamada görüşŸlerine yer verilen katılımcılardan Gülay Tatlı, 4 çocuk annesi olduğŸunu ve katıldığŸı seminer sayesinde çocuklarına nasıl davranacağŸını öğŸrendiğŸini belirtti.

Serpil Yıldız ise bilmedikleri konularda bilinçlenmeleri adına verilen eğŸitim seminerlerinden dolayı şžahinbey Belediye BaşŸkanı Mehmet TahmazoğŸlu'na teşŸekkür etti.
Hülya Gündüz de katıldıkları seminerlerle nasıl davranılması konusuna ilişŸkin bilgiler edindiklerini ifade etti.

 
Kaynak: AA