Başbakan, Pamir'in babasını aradı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3,5 yaşındaki Pamir'in babasına başsağlığı diledi.

Başbakan, Pamir'in babasını aradı
SON TV Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3,5 yaşındaki Pamir'in ölümü üzerine babasını arayarak başsağlığı diledi.

Oğlunun cenazesini tek başına taşıdı

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda işlemleri yapılırken uzun süre gözyaşı döken baba Serdar Dikdik daha sonra oğlunu tabutunu tek başına taşıyarak son kez Zekeriyaköy'deki evine götürdü. Pamir için daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Yakınlarının yardımıyla camiye getirilen anne Süverçe Dikdik, 'Başından beri bütün dualara, sosyal medyada paylaşımlar olmuş. Tabi bizim haberimiz yok. Binlerce insan geldi, katıldı. Herkesten duaları ve iyi dilekleri için Allah razı olsun. Teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük. Hepiniz kendi çocuğunuz gibi gördünüz. Allah herkesten razı olsun' dedi. Acılı anne ile baba bir süre birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Dikdik çiftinin taziyeleri kabul ttiği cenazede Pamir'in tabutunun önüne, 'Meleğimiz Daima Kalbimdesin' yazısı konuldu.

Pamir, ikindi namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda dedesinin yanında toprağa verildi.

TWİTTER'DEN PAMİR'İN RESİMLERİYLE TEŞEKKÜR ETTİ

Baba Serdar Dikdik, dün sabah Twitter hesabından aramalara katılan herkese teşekkür eden bir mesaj yayınladı. Pamir'in fotoğrafları ile video görüntülerini de paylaşan baba ayrıca 1 yıl önce oğluyla ilgili kaleme alıp, dostlarına gönderdiği yazıyı da 'Böyle çocuk büyütmek istedik. Kaderde yokmuş' mesajıyla yayınladı. Babası tarafından Twitter'e konulan görüntülerde Pamir, kar yağarken evleinin bahçesinde oyun oynuyor. Hem babası hem de annesiyle konuşan minik Pamir'in üzerinde ise kaybolduğu sırada bulunan uyku tulumu olduğu görülüyor.