Salih Memecan'dan 'Sarıgül yumruğu'

Ünlü karikatürist Salih Memecan, bugünkü köşesine Sarıgül'ün yumruğunu taşıdı.

Salih Memecan'dan 'Sarıgül yumruğu'
Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, konuşma yapmak için çıktığı kürsüde Erdoğan'ı eleştirince vatandaşlar tarafından protesto edilmişti. Sarıgül'ü şoke eden bu protesto ardından gelen bir haber ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Baskı ve protestolar sonrası oldukça sinirli olduğu görülen Sarıgül'ün kendisini eleştiren bir emekliye yumruk attığı ortaya çıkmıştı.

'NE YAPIYORSUN DERKEN...'
Sarıgül'ün saldırısına maruz kalan Mustafa Suver isimli vatandaş, Beyaz Haber'e yaptığı açıklamalarda “Hırsız sizsini dedim oradan 2-3 tane kadın bana saldırdı. Sarıgül'e 'En büyük hırsız sensin. Senin liderin sana hırsız diye televizyonlarda yaydı' dedi. Bu sözlerin ardından Mustafa Sarıgül'ün elini sıkarak standın arkasına çektiğini söyleyen Suver, “ Niye elimi sıkıyorsun, ne yapıyorsun derken bir tane yumruk vurdu bana” diye konuştu.

MEMECAN'DAN YUMRUK KARİKATÜRÜ

Sarıgül'ün bu skandalı gündemdeki yerini korurken ünlü karikatürist Salih Memecan'dan dikkat çeken bir karikatür geldi. Sabah gazetesinin usta çizeri Memecan, bugünkü köşesinde “Sarıgül'ün yumruğunu” çizdi. İşte Salih Memecan'ın çizgilerinden Sarıgül yumruğu:

Salih Memecan'dan 'Sarıgül yumruğu'