Adana'da 'Milli İradeye Saygı' Etkinliği

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde "Milli İradeye Saygı" etkinliği düzenlendi.

AK Parti ilçe seçim bürosu önündeki alanda bazı sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarca düzenlenen etkinlikte konuşan Milli İradeye Saygı Mitingleri Tertip Komitesi Başkanı Enis Timuçin, Türkiye'nin gösterdiği gelişme üzerine, Başbakan üzerinden dalga dalga yıpratma operasyonu yapıldığını söyledi.

Halk olarak bu yapılanların karşısında duracak bilincin oluşturulması gereken hayati bir dönemden geçildiğini dile getiren Timuçin, "Biz, bu oyunlara gelmemeliyiz. Sayın Başbakan ülke sınırlarını geçmiştir. O büyük Türkiye'nin dünya lideridir. Bunların siyasal amaçları toplumsal kargaşa yaratmak, barış sürecini baltalamak, ülkeyi zayıflatmaktır. Bugüne kadar yapmış oldukları da budur. Ne kadar uğraşsalar da bunu başaramayacaklar'' diye konuştu.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ise vatandaşlara Başbakan Erdoğan'a verdikleri destek için teşekkür ederek, "Bu ülke 12 yılda belki yüzyıllarca süre içinde atamadığı adımları attı. Bu ülke, kendi kendine yeten ülke olmanın ötesine çıkıp, başka ülkelerin, mazlumların çaresi olmaya niyetlendi. Bu durum doğal olarak bazılarını rahatsız etti'' dedi.

Daha sonra, başka partilerden istifa ederek AK Parti'ye katılanlara törenle parti rozeti de takıldı.
Kaynak: AA