Pazaryolun’da Kitap Okuma Etkinliği

Erzurum’un Pazaryolu 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nda açılan kütüphane yoğun ilgi görüyor.

Pazaryolun’da Kitap Okuma Etkinliği

“Okulum Hayat Doluyum” Kütüphanesinde İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Recep Kaplan, Garnizon Komutanı Cengizhan Baran, kurum amirleri, veliler ve öğrencilerin katılımıyla, ilk okuma etkinliği yapıldı.

İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi yaptığı açıklamada, “Veliler, öğrenciler ve kurum amirlerini her Çarşamba günü saat 18.30-19.30 saatleri arasında kitap okumaya davet etti. Kendisinin her çarşamba bu okuma şenliğine katılacağını söyledi.

TERZİ, “İnsanın böyle bir mekânda kitap okuyası geliyor bu fırsatı kaçırmamak gerekir” dedi.

Okul idaresi yarıyıl tatilinde kendi okulunda okuyan sekizinci sınıf öğrencileri ile yine kendi okulundan mezun olan dokuzuncu sınıf öğrencilerine kitap okuma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe 16 öğrenci katıldı.

Öğrencilere Efendimizin Hayatını anlatan kitaplar dağıtıldı. Etkinlik iki hafta sürdü. Etkinlik sonunda sınav yapıldı ve değerlendirme sonucunda ilk üçe giren öğrenciler, Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Recep Kaplan ve Garnizon Komutanı Cengizhan Baran tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Okul yöneticileri bu güzel ortamların oluşmasında, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi olmak üzere, hayırsever işadamları, Belediye Başkanı Recep Kaplan, Garnizon Komutanı Cengizhan Baran, kurum amirleri, veliler ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA