Kaybolan Kişi İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde kaybolan 82 yaşındaki Zilhe Dinç'in bulunması için bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Dörtdivan'a bağlı Göbüler Köyünde yaşayan ve pazar günü yaşadığı evden çıkarak kendisinden haber alınamayan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Zilhe Dinç'in bulunması için çalışma başlatıldı.
Olay yerine gelen Jandarma Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Timi, Bolu Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve köylüler 15 kilometrelik alan içerinde arama kurtarma çalışmasını sürdürüyor.
Arama kurtarma çalışmasına katılan köy sakinlerinden Menderes Çetinkaya, AA muhabirine, Zilhe Dinç'in pazar günü saat 14:00 civarında evden ayrıldığını iddia ederek, "Evde bulunan oğlu ve gelininin haberi olmadan evden çıkmış. Akşam olunca eve gelmediğini gören yakınları jandarmaya haber vermiş. Dün biz Yeniçağa'ya bağlı köylerde aradık. Bir haber alamdık. Dinç'te Alzheimer hastalığı var. Bu hastalığı olduğu için sürekli evden çıkar gider. Bir sene önce de evi terk etmişti. O zaman Gerede'de polisler bulmuştu" diye konuştu.

Kaynak: AA