Devran Kutlugün'den Yenimahalle'ye 36 Dev Proje

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün’den çarpıcı projeler…

Devran Kutlugün'den Yenimahalle'ye 36 Dev Proje
CHP döneminde Yenimahalle'nin geriletildiğini, artık Yenimahalle'nin kaybedecek tek bir günü dahi kalmadığını belirten MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, 36 ana başlık altında topladığı projelerini açıkladı.

Yenimahalle için belirlenen projelerin, geniş bir akademisyen heyet ve yerel kanaat önderleriyle birlikte üretildiğini söyleyen Kutlugün, “Ayakları yere basan, hayal tüccarlığı yapmayan projelerimizin temel amacı, Yenimahalle'yi kent kimliği olan, Türkiye'de bilinen ve gıptayla izlenen marka bir kent haline getirmektir.” dedi.

Yenimahalle için hazırladıkları projeleri kent kimliği oluşturma, Yenimahalle'yi marka bir kent haline getirme, Yenimahalle'yi geleceğe hazırlama ve herkes için huzurla, 24 saat yaşanılabilir bir çekim merkezi haline getirme hedefleri olduğuna değinen MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, 'Ankara manzarasının seyredileceği ve Ankara'nın her tarafından görülebilecek “Ankara Gözü” projemiz var. Siber Park ve Plato projelerimiz de kent kimliğini oluşturmada diğer önemli projelerimizdendir. “Türkiye Evleri” projemizle, Yenimahalle'nin önemli bir çekim merkezi olması amaçlanmaktadır. Yine “Yaşam Merkezleri” projemizle, Yenimahalle'nin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda bilinen ve yaşanılan bir Metropol İlçe olmasını hedefledik. “Konsepti olan temalı parklar” projemiz önemli bir fark ortaya koymaktadır. Her parkın ayrı bir konsepti olacaktır. Örneğin; demokrasi parkı, trafik parkı, emekliler parkı gibi' dedi.

Tüm projerlerini tek tek açıklayan Kutlugün; 'Gençlerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, öğrencilerimizi, çocuklarımızı ve yardıma muhtaç herkesi kucaklayacak projelerimizi de Yenimahalle halkıyla paylaşıyoruz. Pazar yerleri projemiz, modern Yenimahalle'nin ortaya koyacağı örnek modellerden birisi olacaktır. Meslek edindirme kurslarını genişleterek, burada üretilecek malzemeleri belediye olarak satın alacak ve her eve mali katkı sağlamış olacağız. Kadınlarımıza kuaför kart vererek, bakımlı olma çabalarını destekleyeceğiz. Mesire yerlerini yeni bir anlayış ve mimariyle ele alarak, Yenimahalle halkının piknik yapmak ve dinlenmek için onlarca kilometre yol katetmesine gerek kalmayacak' diye konuştu.

Kutlugün açıklamasını şöyle sürdürdü; Yenimahalle aynı zamanda bir sanayi ve ekonomi merkezidir. Engelli vatandaşlarımıza ve gençlerimize yönelik hazırladığımız meslek edindirme kurslarını, girişimcilerin ihtiyaçları doğrultusunda yeniden planlayacak ve işsizlikle mücadele edeceğiz. Bu kapsamda İŞGEM projesini ürettik. Belediye Başkanı seçildiğim takdirde, ilk dönemimde Yenimahalle'de işsizliğin kökünü kazımaya söz veriyorum. 36 Ana başlık altında topladığımız projelerimizle Yenimahalle'yi 24 saat yaşanılabilir, yaşamanın ayrıcalıklı olduğu bir ilçe haline getirmek temel hedefimdir.

DEVRAN KUTLUGÜN'ÜN BUGÜN TV'DE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR