Torun Açıklaması

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Feke’ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Saimbeyli ilçesinin merkez ve dağ köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Torun Açıklaması

Saimbeyli girişinde, Himmetli Köyü’nde yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar ve AK Parti Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uyanık tarafından karşılanan Abdullah Torun, daha sonra araç konvoyu ile geldiği ilçe merkezinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Torun, destek istediği ilçe sakinlerinin talep ve beklentileri dinledi. Torun, “Bizim yönetimimizdeki Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın merkez bir mahallesinde hangi hizmeti yapıyorsa, ilçelerimizde de aynı hizmette aynı kalitede yapacak. Belediye hizmetlerinde bölge adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. Buradan ilan ediyorum. Saimbeylili hemşerilerimin içi rahat olsun. İlçe belediyemiz ile el ele gönül gönüle, siz değerli vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde Saimbeyli’yi hak ettiği hizmet ve yatırımlarla buluşturacağız” diye konuştu.

Planlı ve projeli bir yönetimle Adana’da çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığına dikkat çeken Abdullah Torun “Benim sözüm söz, projelerim taahhüttür. Ben bir söz vermişsem, mutlaka yerine getiririm. Bugün burada verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle göreve geldiğimde, tüm vatandaşlarım bana rahatlıkla ulaşabilecek, derdini söyleyebilecek. Sıkıntıları çözmek, beklentileri karşılamak ve halkımızın yüzünü güldürmek tek hedefimizdir” şeklinde konuştu.

Abdullah Torun, vatandaşların ilettiği sorunları çözmeye hazır ve kararlı olduklarını belirtirken, ilçelere yönelik projelerini de anlattı. Saimbeyli’nin, adliye binasına yeniden kavuşacağının müjdesini veren Torun, Saimbeyli halkının kira öder gibi ev sahibi olmaları için TOKİ yatırımlarını tüm sosyal donatılarıyla birlikte ilçeye kazandıracağını, ilçeyi yatırımlarla buluşturacağını ifade etti.

Saimbeyli’nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacağını ifade eden Torun, “Saimbeyli ilçemizdeki Obruk Şelalesi’nin, Antalya’daki Düden şelalesinden ne eksiği var? İlçelerimizdeki böylesine doğa harikası güzellikleri, halkımızla buluşturacağız. Obruk Şelalesi’nde çevre düzenlemesini yaparak, bu doğa harikasını halkımızla buluşturacağız. Obruk Şelalesi, Adana’nın marka güzelliklerinden biri olacak. Tüm ilçelerimizdeki saklı zenginlikleri bir bir ortaya çıkaracağız” dedi.

Saimbeyli ilçe merkezindeki konuşmasının ardından, Belediye Başkan Adayı Mustafa Uyanık’ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Torun, daha sonra köy gezilerine çıktı.

Saimbeyli’nin Karakuyu, Himmetli, Yardibi ve Değirmenci Uşağı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan Torun, göreve gelir gelmez başta sulama ve içme suyu olmak üzere kendisine iletilen yol ve arıtma gibi sorunlar ile üst yapı eksikliklerini hızla çözüleceğini söyledi ve köylülerden müsterih olmalarını istedi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Saimbeyli ilçesinin dağ köylerindeki muhtarlar ve köy sakinleri ile gece geç saatlere kadar görüşerek taleplerini dinledi ve çözüm için hazırladığı projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
Kaynak: İHA