Mhp Cumayeri’nde Gövde Gösterisi Yaptı

MHP Cumayeri’nde seçim startını verdi.

Mhp Cumayeri’nde Gövde Gösterisi Yaptı
Cumayeri’nde düzenlenen aday tanıtım programına katılan çok sayıda kişi salona sığmayınca katılımcıların büyük bölümü programı ayakta izledi.
30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Düzce merkezin yanı sıra ilçelerde de kıyasıya rekabet devam ediyor. Seçimlerin en hareketli ilçelerinden biri olan Cumayeri’nde MHP seçim startını verdi. Merkez ve ilçe yoklamaları sonucu Cumayeri Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Ahmet İpek ve ekibi Cumayeri’nde düzenlenen program ile tanıtıldı.

Programa eski Milletvekili Necmi Hoşver MHP İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, diğer ilçe Belediye Başkan adayları parti üyeleri ve çok sayıda Cumayerli katıldı.

Programda ilk söz alan MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz “Cumayeri Düzce’nin siyaset bakımından en hareketli ilçelerinden biri. Düzce Merkez ve diğer ilçelerde olduğu gibi Cumayeri’nde de iddialıyız. Başkan adayımız Ahmet İpek’e ve ekibine bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Cumayeri Belediye Başkan Adayı Ahmet İpek Cumayerlilere güvendiğini ve seçimlerden yüzde yüz başarı beklediklerini ifade ederek “Ben bu yola çıkarken önce Allah’a sonrada değerli Cumayeri halkına güvendim. 25 yıl hizmet verdiğim Cumayeri Beledeyesi’nden edindiğim tecrübemi, Cumayeri’nin aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Diğer adaylar gibi çıraklık dönemim bitti kalfa oldum, kalfalık dönemim bitti usta olacağım demiyorum. Ben zaten Belediyenin içinde yoğrulmuş, bir ustabaşı olarak Cumayeri Belediyesinden emekli oldum” dedi.

İpek sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu güne kadar Cumayeri'nde su sorununu çözemeyenlerin, sizlerden ne diyerek oy isteyeceklerini de merak ediyorum. Bir diğer önemli konu da Cumaye’rimizin ve gençlerimizin kanayan yarası olan, son dönemde köreltilen Cumayerispor’umuzdur. Cumayerispor’un eski günlerine dönmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu konuda MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı’dan da her türlü desteğin verileceği sözünü aldım, diğer önemli projelerimizi de ev ev dolaşarak sıkılmadık el bırakmadan anlatacağız” dedi.

Program İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin tanıtılması ile sona erdi.
Kaynak: İHA