Aydın'dan Kısa Kısa

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç'ın ilçeye yapılan hizmetleri kendisi adına reklam aracı olarak kullandığını öne sürdü.

Akın, yaptığı açıklamada, Germencik'in içerisinde geçen İlçayı'nın ıslahı ile ilgili belediye olarak bir çok kez DSİ Bölge Müdürlüğü'ne müracaat ettiklerini ve sonunda çalışmaların başladığını anlattı.
Akın açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılıç'ın devletin bir kurumu olan DSİ'nin yaptığı çalışmaları partisine mal etmeye çalıştığını ileri sürdü.
- Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nden dayanışma yemeği
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, dayanışma yemeği düzenledi.

Engelliler yararına düzenlenen yemeğin biletleri ücretli satılırken, davetliler arasında çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler verildi.

Engelliler adına bir konuşma yapan Zehra Alabaş, sadece bugün değil, her gün hatırlanmak istediklerini söyledi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, 2006 yılında kurdukları engelliler derneğinin bugüne kadar Didim ve Yöresi'nde yaptığı çalışmalarla 450 engellinin kayıt altına alındığını söyledi.

Belediye Başkanı Deniz Atabay ise 2015'in yaz mevsimine kadar engelliler plajını yetiştirecekleri sözünü verdi.
- BİK Aydın Şube Müdürü'nde Taşdan'a ziyaret
Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ı makamında ziyaret etti. Akoğlu, kurumunın çalışmaları hakkında Taşdan'a bilgiler verdi.
Akoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Taşdan, "Basın İlan Kurumu'nun Aydın'a katkılar yapacağına inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

- Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ertürk, ADÜ Rektörünü ziyaret etti
Aydın Cumhuriyet Başsavcı Mustafa CelalErtürk, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Cavit Bircan'a tebrik ziyaretinde bulundu.
Ertürk, ADÜ'nün gelişim yolunda ilerleyeceğine, yeni dönemde ADÜ ve Aydın'ın kalkınmasının devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki çalışmaları hakkında bilgi verdiği ziyarette, "Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.



Kaynak: AA