Güpegündüz kar maskeli silahlı soygun

Kar maskeli silahlı gaspçılar nakil aracını soydu. Trafikte sıkıştırdıkları para nakil aracından 685 bin TL gasp ettiler.

Güpegündüz kar maskeli silahlı soygun
Güpegündüz kar maskeli silahlı soygun
Ankara'da trafikte sıkıştırdıkları bir marketler zincirine ait para nakil aracını durduran kar maskeli silahlı 4 kişi 685 bin TL'yi gasp etti. Nakil aracının sürücücüsünü kafasına dayadıkları silahla etkisiz hale getiren gaspçılar, saniyeler içinde parayı aldı. Geldikleri iki araçla olay yerinden hızla kaçtı. Olaydan sonra çalışma başlatan polis, sırra kadem basan soyguncuları yakalamak için seferber oldu. Şüphelilerin içeriden yardım aldığı ve aracı bir süre takip ettikten sonra eylemi gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

TAKİBE ALDILAR


Başkent'te geçen hafta Altındağ ilçesinde bulunan bir bankanın güvenlik alarmını susturup ATM'deki 250 bin TL'yi alıp kayıplara karışan soygunculardan sonra bu kez de Sincan'da benzer bir olay yaşandı. Polis henüz banka soygununu aydınlatamamışken, Sincan Polatlı Caddesi'nde dün bir marketler zincirine ait para nakil aracı gasp edilerek soyuldu. Edinilen bilgilere marketleri tek tek dolaşan sürücü 06 LPE 45 plakalı araçla hasılatları topladı. Ardından yoluna devam etti. Paraları bankaya götürmek üzere Polatlı Caddesi'nde ilerleyen sürücü saat 11.30 sıralarında iki araç tarafından sıkıştırıldı.

KAFASINA SİLAH DAYAYIP PARAYI ALDILAR


Bir araç önüne kırarken, diğeri de arkasından çarpıp kontrolden çıkmasını sağladı. Kontrolden çıkan araç yan refüje çarparak durdu. İki araçtan inen kar maskeli silahlı dört kişi sürücüye yöneldi. İki kişi sürücünün kafasına silah dayarken, diğer ikisi de araçta çanta içinde bulunan 685 bin TL'yi aldı. Sürücüyü ölümle tehdit eden gaspçılar otomobilleriyle kaçarken, ihbar üzerine polis olay yerine geldi. Hasar gören araçtaki sürücü karakola götürülerek ifadesi alındı. Silahlı gasp olayını gerçekleştirenlerin market çalışanlarından yardım aldığı iddia edildi. Polisin olayın gerçekleştiği güzergahlardaki MOBESE kayıtları ile görgü tanıklarının verdiği plakalar üzerinde çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.