Yıldırım Kaymakamı Aydın'dan Beksiad'a Ziyaret

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) yönetimine ziyarette bulundu.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, bebe ve çocuk konfeksiyon sektörünün sorunları ve geleceği konuşuldu.
Yıldırım'ı bebe ve çocuk konfeksiyonunun merkezi olarak nitelendiren Atalay, "Bizler Vişne Caddesi'nde bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün toplam üretiminin yüzde 80'ini karşılıyoruz. Bunu bir ve beraber olmakla, çalışarak yapıyoruz. Beraberlik içerisinde ilişkilerimizi herkesle güzel tutmaya çalışıyoruz. Dayanışma içerisinde büyümeye Bursa'ya ve ülkeye bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Bursa'yı seven ülkesini seven bireyler olarak yalan söylemeden üçkağıtçılık yapmadan doğru ve düzgün ticaret yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İlçeyi her geçen gün hep birlikte daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirten Aydın ise şunları kaydetti:
"Dünden daha iyi olacağız, bir taş bir tuğla daha fazla koyacağız ama bunun için çok çalışmak ve ilişkilerimizi iyi tutmak gerekiyor. Durarak yol kat edemeyiz. Ülkemizi ileriye taşıyacak bu istihdamları yaratan kişiler benim gözümde eli öpülesi kişilerdir. Bu kişilerin kurduğu derneklerin iyi gününde de kötü gününde de yanında olmalı. Artık derneğinizin bir üyesi de beni sayın. Her derdiniz benim derdimdir. İlçe amiri olarak dertlerinizle dertlenip mutluluklarınızla mutlu olacağım."
Kaynak: AA