Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na hodri meydan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa restine anında yanıt verdi.

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na hodri meydan
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na hodri meydan
Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk canlı yayınında usülsüz atama iddialarına cevaben 'SGK'nin hemşirelik okulları vardı, oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım' dedi.

Gökçek ise, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasına sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yanıt verirken 'Çıkalım tv'ye...ben delillerimi göstereyim...İspat edemezsem ben belediye başkanlığını bırakmaya söz veriyorum.' ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na 'hodri meydan' diyen Gökçek şu ifadeleri kullandı.
Türkiye dikkat...Meydan okumam kabul edilirse, Türkiye ya benden, ya KK'dan kurtulacak... Bugün KK çok büyük bir laf etti.. Ben KK'nın SSK genel müdürlüğü döneminde sınava girip kazamadığı halde hileyle atanan kişileri hem de isim isim ispata hazırım. Çıkalım tv'ye...Ben delillerimi göstereyim...İspat edemezsem ben belediye başkanlığını bırakmaya söz veriyorum... Sözünün eriyse ben ispat edince KK siyaseti bırakmalı...Hadi KK cevap bekliyorum...

BEYAZ GAZETE