Karagül 61. Bölüm Kadriye’nin konağa getirdiği sürpriz misafir

Karagül 61. Bölüm fragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 61. Bölümüyle 5 Aralık Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 61. Bölüm Kadriye’nin konağa getirdiği sürpriz misafir
Karagül Dizisi 61. Bölüm özeti:

Şamverdi konağı kardeşler arasındaki dengelerin değişmesiyle beklenmedik durumlara gebe kalır. Bir tarafta Sibel yılların yükünü üzerinden atıp, oğlu için Ayşe'ye gerçeği söyleyerek Ayşe'yi kaybetmeyi göze alırken; diğer yanda Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez.

Serdar ve Maya'ya karşı tavrı birden değişen Ada artık Serdar'dan tamamen kopmaya karar verir. Baran, Ayşe'deki değişimin sebebini tahmin etse de açıkça konuşamaz. Ayşe, bu gerçeğin üstesinden nasıl geleceğini bilemez...

Kendince çözüm yolları arar. Bu sırada, konuşmasalar da tek destekçisi Baran'dır. Oğuz Narin'e olan aşkı karşısında daha fazla engele takılmak istemez ve durumlarını resmileştirmeye karar verir.

Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar. Artık onun için tek çare Asım… Peki, Emine ve Asım bu durum karşısında ne yapacak?

Kendal'ın en ihtiyacı olduğu dönemde konaktaki herkes ona sırtını döner. Kadriye, yıllar sonra karşısına çıkan kardeşinin geliş sebebini öğrenip yıkılır. O terk edilmenin hesabını sorarken, hiç beklemediği bir acıyla tanışmak zorunda kalır.

Kadriye'nin konağa getirdiği sürpriz misafir beklenmedik sonuçlara ilk adım olacakken, Sabri kulağına gelen dedikodular karşısında tepkisiz kalmaz ve Kendal'ı kendi silahıyla vurmaya karar verir.