Ak Parti Dazkırı 5. Olağan Kongresi

AK Parti Dazkırı İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Belediye Düğün Salonu'ndaki kongreye, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Said Açba, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de katıldı.

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı İsmail Şenocak, yaptığı konuşmada, Dazkırı ilçesini birleştirmeye hazır olduklarını, Dazkırı'da hiçbir zaman hizipçiliğe, fitneye ve fesada sonuna kadar karşı çıkacaklarını belirterek, şunları söyledi:
"İlçenin hak ettiği prestiji sağlamak yerel siyasetin güçlü olmasına, belediyeciliği birinci elden AK Parti olarak ele alışımızla alakalıdır. Bu hepimizi ilgilendiren bir meseledir. İlçemizde sadece kadın ve gençlik kolları değil hepimiz çalışmak zorundayız. 2015 seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmak durumundayız."
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim YUrdunuseven de 2002 yılında AK Parti'nin kurulmasıyla az zamanda çok işler yapıldığını, özellikle sağlık, eğitim ve savunma sanayinde çok büyük gelişmelerin yaşandığını kaydetti.

Daha sonra, tek liste halinde girilen seçimde, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanlığı için mevcut başkan İsmail Şenoğlu tekrar seçildi. Şenoğlu'nun listesi şu isimlerden oluştu:
"Süleyman Abacı, İsmet Ağırtaş, Fatih Ceyhan, Serpil Durmuş, Halise Elver, Turgay Erdoğdu, Ercan Erengül, Muhammet Yusuf Getir, Ömer Ali Keskin, Hakan Keskin, Mehmet Ali Süngü, İsmail Şenocak, Hüseyin Şenocak ve Tamer Taşkın."
Kaynak: AA