Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz'ın son görüntüleri

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta merakla beklenen fakat yayınlanmayan 236. bölümü 13 Kasım perşembe günü yayınlanacak. Polat Alemdar'ın son görüntülerinin de yer aldığı bölümde Akif, ŞEDİD'in elinten kurtuluyor ve intikam alıyor.

Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz'ın son görüntüleri
Necati Şaşmaz'ın kaza geçirmesinden dolayı bu hafta ekranlara gelmeyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan fragmanında çarpıcı bir detay var. Şaşmaz'ın dizide kullandığı ve kaza yaptığı Aston Martin marka araç içindeki son görüntüleri de fragmanda yer alıyor. 236. bölümün fragmanında Polat Alemdar'ın kısa sürelerle gösterilmesi de dikkat çekiyor.

236. Bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Kurtlar Vadisi Pusu heyecanla bekleniyor. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz geçirdiği kaza nedeniyle bir süre setlerden uzak kalacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı.

Necati Şaşmaz geçirdiği kaza sonrasında evde dinleniyormuş ve hızla iyileşiyormuş. İçeriden gelen bilgiye göre “Bu hafta dizi yayınlanmadı, haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Necati Bey de oynayacak...”