Yeşil Deniz 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Yeşil Deniz 3. Bölümüyle 7 Kasım Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Yeşil Deniz 3. Bölüm fragmanı ve özeti...

Yeşil Deniz 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yeşil Deniz Dizisi 3. bölüm özeti:

Yeşil Deniz ' de kahkaha artarak devam ediyor. TRT ' nin eğlencesi bol yeni dizisi Yeşil Deniz bu hafta da izleyicisine sıcacık, keyifli, kahkaha dolu bir Cuma akşamı vaat ediyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ ' ın yer aldığı dizinin üçüncü bölümünde dört kafadarın maceraları yine ilginç gelişmelere sahne oluyor.

Süleman ' ın yaptığı plana göre, Hilmi Çakırlı ' nın bahçesindeki altınları çıkarmanın tek yolu Zümrüt ' ü İsmail ' e aşık etmektir. Fakat bunun için Yeşilova ' nın Kurtuluş Günü Şenlikleri ' ne kadar süreleri vardır.

Kasabadaki herkesin kutlamalarda olacağı bu günde Hilmi Çakırlı ' nın evine girmek, tereyağından kıl çeker gibi kolay olacaktır. Fakat İsmail ' in Sedef ' e belli etmeden Zümrüt ' le yakınlaşması zordur. Üstelik Hicabi ' nin İsmail ' e verdiği süre de dolunca Tüccar Sami ' ler yeniden devreye girer ve Sedef ' i istemeye gelirler. Bakalım İsmail ve arkadaşları gelişmeler karşısında neler yapacaktır?