Çocuk Giysileri, İhtiyacı Olanlar İçin Migros'ta Toplanacak

Çocuk giysileri, "Çocuk Kıyafeti Bağış Kampanyası" kapsamında ihtiyaç sahipleri için 15 Aralık'a kadar Migros mağazalarında toplanacak.

Migros ve Ariel ortak açıklamasına göre Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) birlikte yürüttüğü "Çocuk Kıyafeti Bağış Kampanyası"nın bu yıl beşincisi düzenleniyor.
Kampanya kapsamında müşteriler tarafından Türkiye genelindeki tüm Migros mağazalarına teslim edilen çocuk kıyafetleri, kendi içlerinde yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılacak. 15 Aralık 2014 tarihine kadar toplanan giysiler, öncelikle Ariel tarafından yıkanarak temizlenecek ve ütülenecek. "Yeni gibi" temiz bir şekilde hazırlanacak giysiler daha sonra Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Türkiye çapındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Migros Ticaret AŞ Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, duyarlılık ilkesini özümseyen bir marka olarak yıllardır toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda sürdürülebilir pek çok projeye imza attıklarını belirtti.

Gelecek nesillere verdikleri önemi hayata geçirdikleri çalışmalarla her fırsatta gösterdiklerini vurgulayan Zaman, "Müşterilerimiz de toplumsal duyarlılığa verdiğimiz önemi biliyor ve bizleri her zaman destekliyorlar" ifadelerini kullandı.
Zaman, kıyafet bağış kampanyası ile bugüne kadar 160 binin üzerinde çocuğa ulaşıldığına da ddikati çekti. Bu yılki kampanyayla daha fazla çocuğa ulaşacak olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Zaman, Ariel'e, Toplum Gönüllüleri Vakfı'na ve kıyafet bağışlarıyla kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
P&G Marka Operasyonları Direktörü Oya Canbaş da kampanyayla Türkiye'deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğine önemli bir katkı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizdi. Dayanışmanın Türk aile geleneğinde önemli bir yerinin olduğunu kaydeden Canbaş, Ariel olarak her zaman kadınların ve çocukların yanında yer alan projelere destek verdiklerini vurguladı.
Canbaş, bu yılki kampanya kapsamında şu ana kadar 50 binin üzerinde kıyafetin toplandığını ve bu sayının hızla arttığını da belirtti.

Kaynak: AA