Adana Devlet Tiyatrosu, 'Yarınlara Geç Kalmadan' Oyununu Sahneledi

Adana Devlet Tiyatrosu, uyuşturucu bağımlılığına karşı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yazılan "Yarınlara Geç Kalmadan" oyununu sahneledi.

Feyzullah Arslan ve Nermin Ertürkmen'in yazdığı, Gökhan Doğan'ın yönettiği "Yarınlara Geç Kalmadan" adlı oyun, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluştu.
Dekor tasarımı Tansu Liman'a, kostüm tasarımı Ceren Karahan'a, müzikleri Engin Bayrak'a, Işık tasarımı ise Özer Kuşkaya'ya ait oyunda, gençlerin uyuşturucu batağına sürüklenmesi ve ailelerin nasıl davranması gerektiği anlatılıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan Kaymakamlığı ile Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) tarafından yürütülen "Maddesiz Hayat ve Mutlu Aile" projesi kapsamında yazılan oyunu, Vali Mustafa Büyük ve eşi Emine Hayriye Büyük, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve sanatseverler izledi.
Vali Büyük, oyunun ardından yaptığı konuşmada, güzel bir projenin tiyatro oyunu ile sergilendiğini bildirerek, "Bu projenin karşılık bulabilmesi için toplumun tüm kesimlerinin destek vermesi ve katkı sağlaması gerekiyor. Böylesine önemli bir projede emeği geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Necdet Ünüvar da "Uyuşturucu, geleceğimizi çalan bir zehirdir. Gençler bizim geleceğimizse, geleceğimizi çalan zehirle devletimizin, milletimizin etkin mücadele etmesi gerekir. İzlediğimiz bir saatlik oyun bile bizlerin neler yapması gerektiğini gösteriyor" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: AA